Bardiensten

LTVZ heeft de kantine in eigen beheer. Dit betekent dat we 1 to t2 keer per jaar bardiensten draaien. 

Hoe is dat geregeld?

 • Ieder lid van LTVZ tussen de 18 en 67 jaar draait per jaar maximaal 1 a 2 bardiensten (meer bardiensten invullen mag). Vanaf 67 jaar ben je uiteraard ook nog van harte welkom om een bardienst te vervullen maar je wordt hiervoor niet ingeroosterd.
 • Ieder lid heeft de mogelijkheid de bardiensten af te kopen. Dit kan door storting van 25 euro per bardienst onder vermelding van afkoop bardienst met je naam op rekeningnummer NL18INGB000054774 t.n.v. LTVZ.
 • Ieder lid kan inloggen via de clubapp voor het barrooster en zijn eigen bardienst in de kalender inplannen. 
 • Ieder lid kan zijn bardienst ruilen maar dient dit zelf te regelen. Let wel, je  naam blijft in het barroosterschema (als een ruiling wordt doorgegeven passen we het aan in het bardienstschema) staan en je blijft verantwoordelijk ook als de persoon waarmee je geruild hebt niet komt opdagen. Indien je een bardienst ruilt dan graag een mailtje naar [email protected] 
 • Ieder lid dat geen bardienst invult en de bardienst niet heeft afgekocht, wordt automatisch ingeroosterd voor een bardienst door de barroostercommissie
  Een week en een dag voorafgaand aan de bardienst ontvang je een herinnering over de ingeplande bardienst. 
 • Ieder lid is zelf verantwoordelijk voor een correct telefoonnummer en e-mailadres bij de ledenadministratie van LTVZ.
 • Bij het niet komen opdagen voor het vervullen van je bardienst ontvang je een telefoontje om te informeren naar de reden en om in overleg een nieuwe bardienst in te plannen. Heb je geen goede reden, geen vervanger geregeld, bent u onbereikbaar of heb je jouw bardienst(en) niet afgekocht en is er geen mogelijkheid of medewerking om een nieuwe bardienst in te plannen dan wordt na overleg met het bestuur een boete opgelegd van 35 euro, bij herhaling wordt door het bestuur voor een bepaalde periode uw tennispas geblokkeerd (m.a.w. tennissen is niet meer mogelijk)
  Voor vragen, opmerkingen of suggesties kunt u mailen met [email protected]

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 75 617 7959

Address

Sportlaan 11
1509 DZ Zaandam

KVK-nummer

40617277