LTVZ werkt sinds 2008 met KNLTB Tenniskids programma

Tenniskids is een tennislesprogramma vol leuke en leerzame activiteiten, waardoor kinderen eerder het tennisspel kunnen spelen dan vroeger. Aangepaste baanlengtes en speciale lesmaterialen maken het voor kinderen mogelijk het tennisspel te leren op een manier die past bij hun fysiek, emotionele ontwikkeling, technische en tactische vaardigheden.

Bij tenniskids wordt klein begonnen, van basisvaardigheden naar slagvaardigheid en techniek tot competitietennis. In drie stappen bereiden kinderen zich voor op het echte tennisspel: op een hele baan met echte tennis-ballen.

Tenniskids is een initiatief van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) en is ontwikkeld door sport-wetenschappers. Het programma geeft het beste moment aan voor het ontwikkelen van sportvaardigheden en wordt in verschillende sporten gebruikt. Ook leert het kinderen successen te beleven, contacten op te doen, sportiviteit en plezier te beleven op een tennisveld. Zaken die we bij LTVZ erg belangrijk vinden en de kinderen graag laten ervaren.

Onze trainers zijn speciaal opgeleid voor het Tenniskidsprogramma.
Naast tennislessen spelen kinderen ook competitie afgestemd op het Tenniskidsprogramma.

Matteo vertelt je graag nog veel meer over het jeugdtennis bij LTVZ en het Tenniskidsprogramma

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 75 617 7959

Address

Sportlaan 11
1509 DZ Zaandam

KVK-nummer

40617277