KNLTB competitie

KNLTB biedt tenniscompetitie voor al haar leden. Ook voor jou!
In 2019 gooit de KNLTB het roer behoorlijk om als het gaat om de tenniscompetitie. Het doel is om meer mensen met (nog) meer plezier competitie te laten spelen. Om dit doel te bereiken, is harmonisatie in het competitieaanbod aangebracht en zijn de districtsgrenzen afgeschaft. Van de 300 soorten competitie zijn er nog 90 over. Dit betekent meer spelers per competitiesoort, kortere reisafstanden, minder niveauverschil en meer verschillende tegenstanders. En dit moet resulteren in meer plezier!

“Competitie? Ik tennis alleen voor de lol”
Veel tennissers tennissen om fit te blijven, lekker bezig te zijn en voor de gezelligheid. Maar ook dan is het leuk om competitie te spelen! Je hoeft niet bang te zijn voor (te) fanatieke tegenstanders, iedereen speelt voor de gezelligheid in de 8&9 competitie. Deze competitiesoort is speciaal bedoeld voor tennissers die 100% voor de lol een balletje slaan maar het wel leuk vinden om een paar keer per jaar andere tegenstanders te hebben dan het eigen vaste tennisgroepje.

LTVZ beloont nieuwe competitieteams met teamtraining. Pak die kans!
LTVZ stimuleert het spelen van tenniscompetitie. Het is goed voor ieders tennisambities, brengt leven in de brouwerij, geeft een goed voorbeeld aan onze jeugdspelers en geeft nog meer clubbinding.
Speel je nog geen competitie? Dan is dit hét moment om het te gaan doen! Waarom? Als je je met een nieuw team opgeeft voor de KNLTB competitie, krijg je een gratis training voor het hele team! In de week voorafgaand aan de start van de competitie organiseert LTVZ een tennistraining inclusief uitleg over de ins en outs van competitie spelen. Dat is niet veel hoor, maar wel heel handig om te weten.

Welke tenniscompetitie(s) speel jij in 2019?
We hebben een overzicht gemaakt van alle KNLTB competitie soorten in 2019. Je ziet deze op de achterkant. Er is keuze voor een dames, een heren of een mix competitie ingedeeld naar speelsterkte en leeftijd. En ook kun je kiezen uit speeldag en tijdstip. Er is echt voor iedereen een leuke uitdaging! 

Het is goed geregeld bij LTVZ!
Jij schrijft je in via de website van LTVZ en daarna krijg je van ons alle benodigde informatie en materialen (ballen en wedstrijdformulieren). De voorjaarscompetitie wordt altijd afgesloten met een gezellige BBQ en jaarlijks organiseren wij het kampioenendiner. Competitieteams regelen zelf hun bardienst als ze thuis spelen. Zo'n gezamenlijke bardienst is gezellig door het samenwerken met de andere competitieteams.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 75 617 7959

Address

Sportlaan 11
1509 DZ Zaandam

KVK-nummer

40617277