Veel mogelijkheden om LTVZ te steunen!

Wil je LTVZ steunen, dan kan dat op veel verschillende manieren. Word lid van Vrienden van LTVZ, help als vrijwilliger mee in een van onze commissies, lever je oud papier in bij LTVZ, koop jaarlijks de Grote Clubactie loten of koop online via Sponsorclicks!

Vrienden van LTVZ
De club VRIENDEN VAN LTVZ heeft als doel extra inkomsten voor de club te werven. Hiermee krijgen evenementen en activiteiten extra budget en verbeteren we steeds verder ons tennispark.

Lid van de VRIENDEN VAN LTVZ word je al met een bijdrage van € 25,- per jaar. Uiteraard mag dit ook hoger zijn. Als lid van de vriendenclub wordt je naam (of van jouw team, familie, vriendengroep of bedrijf) getoond op het grote bord van DE VRIENDEN VAN LTVZ in het clubhuis.

Om lid te worden schrijf je je in via onderstaand formulier. De factuur wordt via mail naar je gestuurd. 

>> formulier <<


SponsorKliks = gratis voor jou, extra geld voor LTVZ!
Wij zijn als vereniging aangesloten bij SponsorKliks. Je kunt zo heel makkelijk, en gratis, LTVZ sponsoren. Heel eenvoudig, en nog heel veel potentie! Koop jij online, doe dat dan via SponsorKliks! Als ieder lid, supporter, familielid of vriend van onze vereniging, voordat zij een webwinkel bezoeken, naar onze website gaat, wordt het bedrag hoger.

Hoe doe je dit? Op onze website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert onze vereniging een commissie op terwijl je zelf dezelfde prijs betaalt, het kost je dus niets extra!

Doe hetzelfde als je uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via onze webpagina op SponsorKliks kun je terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering de verenigingskas geld oplevert. Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!

Toernooisponsor
Jaarlijks organiseren wij 2 open toernooien, één in februari/maart en één in juli/augustus. Voor deze toernooien zijn sponsors altijd welkom! En in overleg leveren wij ook altijd een tegenprestatie.

Tijdens onze toernooien wordt ook een loterij gehouden. Hiervoor zoeken wij leuke prijsjes.

Bij aanvang van het toernooi ontvangen de deelnemers een welkomstgeschenk. Een geschenk met jouw bedrijfsnaam erop zou een mooi idee kunnen zijn. Ook een manier van sponsoren zijn hapjes en/of drankjes van uw onderneming. Dit is bij uitstek een goede promotie van uw producten tijdens dit toernooi.

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 75 617 7959

Address

Sportlaan 11
1509 DZ Zaandam

KVK-nummer

40617277